Even voorstellen:

Cokky Veltman Tuinenburg, Doxis

Cokky Veltman Tuinenburg, Senior Adviseur Informatiebeheer

Per 1 juli 2020

Per 1 juli maak ik onderdeel uit van Doxis, een organisatie die zich bezighoudt met alle aspecten rondom informatie. Informatiemanagement is een gebied dat snel aan het veranderen is en dat is voor mij een heerlijk speelveld waarin ik mij lekker thuis voel. 


Ervaring
Voordat ik bij Doxis aan de slag ben gegaan werkte ik 12 jaar voor de gemeente Asten. Hier heb ik brede ervaring opgedaan, van het openen en registeren van post, tot applicatiebeheer DMS en kwaliteitsmanagement informatiebeheer.


Ambities
Ik haal veel plezier uit het begeleiden van een organisatie in de transitie van analoog naar digitaal werken. Omdat elke organisatie anders is, verschilt ook de uitdaging per organisatie. Voor mij is dit een interessant leerweg. Er zijn altijd nieuwe uitdagingen en leermomenten. Met mijn kennis en geduld een organisatie en haar medewerkers verder helpen, daar haal ik voldoening uit. Omdat digitalisering nooit stilstaat heb ik altijd wat nieuws te leren.


Vrije tijd
Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk met mijn gezin. We gaan graag op reis; zowel korte weekendjes als langere reizen in Europa. In het weekend zit ik graag voor de tv als er een Formule 1-wedstrijd is. Ik noem mezelf geen Verstappen-fan, maar ik vind het wel leuk om te zien hoe hij het doet. Verder lees ik heel veel boeken, puzzel ik graag en sinds kort doe ik ook diamond painting. Als we samen iets gaan doen is dat vaak aan tafel met een leuk bord- of dobbelspel.

 

 

Even voorstellen:

Thomas de Beer, Doxis

Thomas de Beer, Consultant Informatiemanagement

Per 1 mei 2020

Op 1 mei 2020 ben ik gestart als Consultant Informatiemanagement bij Doxis. Ik heb voor Doxis gekozen omdat het voor mij de perfecte stap was na mijn traineeship. Doxis is wat mij betreft een bedrijf dat staat voor professionaliteit, gezelligheid, openheid en eerlijkheid. In alle sollicitatiegesprekken en gesprekken met nieuwe collega’s werd dat beeld telkens opnieuw bevestigd.


Ervaring

Voordat ik hier startte heb ik voor de Gemeente Utrecht voor het organisatieonderdeel UVO (Utrechtse Vastgoed Organisatie) meegewerkt aan een project genaamd ‘Grip op Informatie’. Ik heb onderzocht hoe we semi-ongestructureerde informatie gestructureerd konden opslaan en bijgedragen aan het opstellen van Document- en Structuurplannen. Ook heb ik meerdere keren de training ‘Grip op Informatie’ aan medewerkers van de UVO gegeven. Mijn taak was ook om de voortgang van het project te monitoren en waar nodig in te grijpen. Erg leuk én leerzaam.


Ambities

Omdat ik onderzoek doen erg leuk vind, sociaal ben, analyses kan uitvoeren, goed kan uitleggen en geduldig blijf maar toch sterk m’n punt kan maken vind ik opdrachten waar ik deze kwaliteiten kan inzetten het leukst. Maar ik ben niet voor niets Consultant bij Doxis geworden, dus ik stap ook graag uit m’n comfortzone en ben hier ook om te leren. Privacy, informatiebeveiliging en de archiefwet zijn enkele onderwerpen waar ik in ben geïnteresseerd en waar ik graag eens dieper in duik.

Ik heb de ambitie om binnen enkele jaren een echte allround consultant worden. En dan bedoel ik dat ik mij zowel binnen het vakgebied als op persoonlijk vlak nog flink wil ontwikkelen. Ook zou ik het leuk vinden om op termijn nieuwe consultants wegwijs te maken binnen het vakgebied. Ik zie mijzelf als potentiële mentor voor startende consultants informatiemanagement.


Vrije tijd

Ik hou van sporten en doe dit gemiddeld 4 keer per week. Ik doe aan bootcamps en geef zelf ook les aan vrienden en familie, ga graag voetballen, wielrennen, mountainbiken en hardlopen. Ik lees graag boeken (liefst over persoonlijke ontwikkeling of geschiedenis), speel vaak (bord)spelletjes met vrienden of familie, heb een drumstel waar ik regelmatig op los ga en steek veel tijd in kennis opdoen over sporten en gezonde voeding. Ik bak dan ook regelmatig een gezonde snack, zoals bananenbrood.

 

 

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.