Collega’s vertellen

Femmy van der Zijden, Doxis

Femmy van der Zijden, Adviseur

In 2008 ben ik bij Doxis gestart op de commerciële binnendienst. Nadat ik hier verschillende functies had ingevuld, wilde ik graag een nieuwe stap maken en heb ik in 2014 de kans gekregen om als adviseur aan de slag te gaan. Een mooie stap met veel nieuwe uitdagingen en ik leerde veel nieuwe mensen kennen. Momenteel doe ik een opdracht bij een grote infrastructurele partij en zorg ik voor de implementatie van SharePoint en fungeer ik als procesondersteuner. Daarnaast doe ik kortlopende adviestrajecten zoals Nulmeting Vervanging (Substitutie).

Wat ik erg leuk vind aan het werken bij Doxis is dat er volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen, je omringd bent door professionals en elke dag weer anders is. Als adviseur doe je veel verschillende opdrachten en krijg je de kans om een groot netwerk op te bouwen.

Joost Brinks, Doxis

Joost Brinks, Business Adviseur

Na ruim zes jaar werkzaam geweest te zijn als senior adviseur, projectmanager en trainer op thema’s als documentmanagement, kennismanagement, marketing van informatiediensten en het sociaal domein, maakte ik onlangs de overstap naar Doxis.

De kennismaking met mijn nieuwe collega’s was hartelijk. Boeiend, uitdagend, ondernemend en professionaliteit zijn de woorden waarin de eerste maanden zich het beste laten omschrijven.

Momenteel doe ik een opdracht voor een GGD. In het kader van de drie decentralisaties in het sociaal domein en het realiseren van maatschappelijke participatie van mensen met een beperking, ondersteun ik de GGD en de gemeenten in de GGD regio met het ontwikkelen van digitale verwijsgidsen (zoals een sociale kaart) en doelgroep specifieke portalen waarmee burgers en professionals eenvoudig het aanbod op het gebied van zorg, welzijn en wonen, zowel regionaal als op wijkniveau, kunnen zoeken en vinden.

Naast mijn opdracht voor de GGD heb ik momenteel drie andere projecten, onder andere bij een ministerie en bij een regionaal opleidingscentrum. Die diversiteit in het werk spreekt mij erg aan. De afwisseling houdt het werk boeiend. Naast het uitvoeren van mijn projecten, geeft Doxis mij ook de mogelijkheid om concepten uit te werken en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen.

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.