Even voorstellen:

Thomas de Beer, Doxis

Thomas de Beer, Consultant Informatiemanagement

Per 1 mei 2020

Op 1 mei 2020 ben ik gestart als Consultant Informatiemanagement bij Doxis. Ik heb voor Doxis gekozen omdat het voor mij de perfecte stap was na mijn traineeship. Doxis is wat mij betreft een bedrijf dat staat voor professionaliteit, gezelligheid, openheid en eerlijkheid. In alle sollicitatiegesprekken en gesprekken met nieuwe collega’s werd dat beeld telkens opnieuw bevestigd.


Ervaring

Voordat ik hier startte heb ik voor de Gemeente Utrecht voor het organisatieonderdeel UVO (Utrechtse Vastgoed Organisatie) meegewerkt aan een project genaamd ‘Grip op Informatie’. Ik heb onderzocht hoe we semi-ongestructureerde informatie gestructureerd konden opslaan en bijgedragen aan het opstellen van Document- en Structuurplannen. Ook heb ik meerdere keren de training ‘Grip op Informatie’ aan medewerkers van de UVO gegeven. Mijn taak was ook om de voortgang van het project te monitoren en waar nodig in te grijpen. Erg leuk én leerzaam.


Ambities

Omdat ik onderzoek doen erg leuk vind, sociaal ben, analyses kan uitvoeren, goed kan uitleggen en geduldig blijf maar toch sterk m’n punt kan maken vind ik opdrachten waar ik deze kwaliteiten kan inzetten het leukst. Maar ik ben niet voor niets Consultant bij Doxis geworden, dus ik stap ook graag uit m’n comfortzone en ben hier ook om te leren. Privacy, informatiebeveiliging en de archiefwet zijn enkele onderwerpen waar ik in ben geïnteresseerd en waar ik graag eens dieper in duik.

Ik heb de ambitie om binnen enkele jaren een echte allround consultant worden. En dan bedoel ik dat ik mij zowel binnen het vakgebied als op persoonlijk vlak nog flink wil ontwikkelen. Ook zou ik het leuk vinden om op termijn nieuwe consultants wegwijs te maken binnen het vakgebied. Ik zie mijzelf als potentiële mentor voor startende consultants informatiemanagement.


Vrije tijd

Ik hou van sporten en doe dit gemiddeld 4 keer per week. Ik doe aan bootcamps en geef zelf ook les aan vrienden en familie, ga graag voetballen, wielrennen, mountainbiken en hardlopen. Ik lees graag boeken (liefst over persoonlijke ontwikkeling of geschiedenis), speel vaak (bord)spelletjes met vrienden of familie, heb een drumstel waar ik regelmatig op los ga en steek veel tijd in kennis opdoen over sporten en gezonde voeding. Ik bak dan ook regelmatig een gezonde snack, zoals bananenbrood.

 

 

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.