Maak kennis met onze integrale aanpak bij het beheer van uw informatiestromen

Afbeelding bij Digitaal werken en Informatiemanagement

Digitaal werken en Informatiemanagement

Digitaal werken is succesvol als je processen zijn afgestemd op je klanten. En als je vakmensen goed geoutilleerd digitaal aan het werk zijn. Betrouwbare, vindbare, toegankelijke en authentieke informatie is dan van cruciaal belang. Onze integrale aanpak maakt dit mogelijk.

Afbeelding bij Digitaal informatiebeheer

Digitaal informatiebeheer

Doxis heeft succesvolle methoden ontwikkeld waarmee wij het digitale informatiebeheer in jouw organisatie succesvol vormgeven en inrichten. Dit hebben wij al bij een groot aantal opdrachtgevers bewezen! Bovendien toetsen wij of je digitaal informatiebeheer voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Afbeelding bij Duurzaam archiefbeheer

Duurzaam archiefbeheer

Je organisatie bevindt zich in de transitie naar volledig digitaal werken maar er zit nog veel ‘papier’ in de organisatie. Tijd om hier afscheid van te nemen. Doxis heeft jarenlange ervaring op het gebied van archiefbewerking. Wij nemen je de zorg uit handen voor je papieren achterstanden.

Doxis medewerkers voor digitale diensten

Outsourcing

Je kunt ervoor kiezen om je informatiebeheer geheel of deels aan ons uit te besteden (outsourcen). Wij verzorgen alles en nemen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit. Je kunt sturen op kwaliteit maar hebt geen ‘last’ van inhoudelijke aspecten. Als je hiervoor kiest, kies je voor permanente optimalisering van de digitale werkprocessen en informatiebeheer. We streven naar een maximaal gebruik van de kennis en ervaring van jouw medewerkers in het informatiedomein; een optimale combinatie van enthousiaste eigen medewerkers aangevuld collega’s van Doxis. Alles wat je hebt geïnvesteerd, in middelen en techniek én in mensen en processen, laten wij optimaal renderen.

Je kunt er ook voor kiezen om het informatiebeheer deels te outsourcen. Samen met jou en je medewerkers binnen het informatiedomein de kwaliteit van digitale werkprocessen en informatiebeheer. Wij houden je scherp aan de hand van kwaliteitstoetsen en de vertaling van nieuwe informatiebehoeften vanuit uw organisatie. Je blijft zelf eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het informatiebeheer.

Voordelen van outsourcen

  • Je houdt zicht op de prijs en prestatie.
  • De digitale toekomst van jouw organisatie, inclusief alle veranderingen, is geborgd.
“De quickscan van Doxis op onze netwerkschijf helpt ons enorm bij het besef dat we onze informatiehuishouding op orde moeten brengen.”
Harald de Ceuninck
Remko Oonk, gemeente Hof van Twente
Senior medewerker informatiebeheer en ICT
“Door veranderingen in wetgeving heb je geen garantie dat het ook zo goed is als je denkt. Doxis gaf helder weer welke zaken aandacht nodig hadden.”
Harald de Ceuninck
Ad Tramper
Gemeentearchivaris, Gemeente Vlissingen
“Mede dankzij de ondersteuning van Doxis bij het opzetten van de informatiesystemen, zijn we zover gekomen.”
Harald de Ceuninck
Stephan van Erp
Manager Strategie en Bedrijfsvoering, Casade

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.