Maak kennis met onze integrale aanpak bij het beheer van uw informatiestromen

Digitaal werken en Informatiemanagement

Digitaal werken is succesvol als je processen zijn afgestemd op je klanten. En als je vakmensen goed geoutilleerd digitaal aan het werk zijn. Betrouwbare, vindbare, toegankelijke en authentieke informatie is dan van cruciaal belang. Onze integrale aanpak maakt dit mogelijk.


Direct naar...

Digitaal informatiebeheer

Doxis heeft succesvolle methoden ontwikkeld waarmee wij het digitale informatiebeheer in jouw organisatie succesvol vormgeven en inrichten. Dit hebben wij al bij een groot aantal opdrachtgevers bewezen! Bovendien toetsen wij of je digitaal informatiebeheer voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.


Direct naar...

Duurzaam archiefbeheer

Je organisatie bevindt zich in de transitie naar volledig digitaal werken maar er zit nog veel ‘papier’ in de organisatie. Tijd om hier afscheid van te nemen. Doxis heeft jarenlange ervaring op het gebied van archiefbewerking. Wij nemen je de zorg uit handen voor je papieren achterstanden.


Direct naar...
Logo RIVM
Logo Rijkswaterstaat
Logo Gemeente Amsterdam
Logo Gemeente Utrecht
Logo Gemeente Deventer
Logo Eneco
Logo van Casade
Doxis medewerkers voor digitale diensten

Outsourcing

U kunt ervoor kiezen om uw informatiebeheer geheel of deels aan ons uit te besteden (outsourcen). Het label i-Beez van Doxis geeft hier praktisch invulling aan. In principe geeft u het hele informatiebeheer aan i-Beez. Wij verzorgen alles en nemen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit. U kunt sturen op kwaliteit maar heeft geen ‘last’ van inhoudelijke aspecten. Als u hiervoor kiest, kiest u voor permanente optimalisering van uw digitale werkprocessen en informatiebeheer. We streven naar een maximaal gebruik van de kennis en ervaring van uw medewerkers in het informatiedomein; een optimale combinatie van enthousiaste eigen medewerkers aangevuld met i-Beez ‘collega’s’. Alles wat u heeft geïnvesteerd, in middelen en techniek én in mensen en processen, laten wij optimaal renderen.

U kunt er ook voor kiezen om uw informatiebeheer deels te outsourcen. De i-Beez professionals borgen samen met u en uw medewerkers binnen het informatiedomein de kwaliteit van digitale werkprocessen en informatiebeheer. Wij houden u scherp aan de hand van kwaliteitstoetsen en de vertaling van nieuwe informatiebehoeften vanuit uw organisatie. U blijft zelf eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het informatiebeheer.

Voordelen van outsourcen

  • U houdt zicht op de prijs en prestatie van de i-Beez inzet.
  • Uw digitale toekomst, inclusief alle veranderingen, is geborgd.
“Door veranderingen in wetgeving heb je geen garantie dat het ook zo goed is als je denkt. Doxis gaf helder weer welke zaken aandacht nodig hadden.”
Harald de Ceuninck
Ad Tramper
Gemeentearchivaris, Gemeente Vlissingen
“Mede dankzij de ondersteuning van Doxis bij het opzetten van de informatiesystemen, zijn we zover gekomen.”
Harald de Ceuninck
Stephan van Erp
Manager Strategie en Bedrijfsvoering, Casade
“Seminar 2016: over de veranderingen in de samenleving door digitalisering en de inspanningen die analoge mensen doen om hiermee om te gaan. ”
Harald de Ceuninck
Herman Konings
Trendwatcher en futuroloog
“Doxis Seminar 2016: Mensen die altijd maar professioneel verbonden (moeten) zijn, gaan alternatieven zoeken. Ze gaan bijvoorbeeld bierbrouwen.”
Harald de Ceuninck
Herman Konings
Trendwatcher, futuroloog

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.