Contact

Doxis Seminar 2016

Corpus, Oegstgeest (nabij Leiden)
17 maart 2016

Even niets moeten. Wat zou dat heerlijk zijn. Even ont-moeten bij Corpus in Oestgeest. Dat mocht op het Doxis Seminar 2016. We hebben elkaar ont-moet en in alle rust bijgepraat met vakgenoten en andere specialisten.

 

De Ontmoeting

Het Doxis Seminar 2016 stond in het teken van de ‘ontmoeting’. De ontmoeting van mens met techniek, van mens tot mens en uiteraard van mens tot werk. Onder invloed van de digitalisering zijn deze relaties aan het veranderen. Doxis wilde graag reflecteren op deze veranderingen met 2 hoofdsprekers:

Doxis Seminar 2016 - Herman Konings

Trendwatcher Herman Konings die diverse boeken schreef, zijn nieuwste samen met collega-futurologen. Herman is master in de theoretische psychologie en beheerder van een Belgisch trend- en toekomstonderzoeksbureau. Zijn werk gaat over verbinden en de veranderingen in de samenleving door digitalisering en de inspanningen die analoge mensen doen om hiermee om te gaan.

De tweede hoofdspreker en ervaringsdeskundige was u zelf. Het thema van de dag was ontmoeten. We hebben met elkaar kennis gemaakt, ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld. Gedeelde kennis, is immer dubbele kennis. Mens, middelen en processen, daar draait het steeds om. Hoe kunnen we die het meest efficiënt combineren?

Klanten en hun verhalen Op het programma stonden diverse praktische en interessante workshops van diverse soorten organisaties: van onderwijs tot overheid. Met interactieve sessies hebben we van elkaar geleerd. Alleen maar achterover leunen en luisteren was er niet bij. We zijn actief met elkaar in dialoog gegaan.

Sfeerimpressie Doxis Seminar 2016

 

Titia Beuker
Titia Beuker Accountmanager

Vragen? Stel ze aan de experts van Doxis. Bel met Titia Beuker op 070-317 71 72 of stel je vraag per e-mail via:

titia.beuker@doxis.nl