Contact

Doxis Zwermt uit naar Zwolle – De virtuele samenleving; wat moet je ermee?

Grand Café Wientjes, Zwolle
21 maart 2017

Met de voeten op tafel in Zwolle!

Doxis heeft wat te vieren! We zwermen namelijk uit naar Zwolle. Vanaf nu hebben we ook een kantoorpand in deze mooie stad!
Dit willen we graag samen met u vieren. Op 21 maart a.s. maken we van ons relatienetwerk een echte 'zwerm' tijdens de bijeenkomst 'De virtuele samenleving - de samenhang van digitale informatie in de virtuele ruimte'.
We nodigen u van harte uit voor deze interessante 'met-de-voeten-op-tafel-sessie' voor een flinke portie inhoudelijke 'gewetensvragen over het vak'. Dit doen we samen met Leon Heuts, Hoofdredacteur van Filosofie Magazine.

In 2016 heeft Doxis haar visie op de digitale samenleving opgetekend in het boek ‘De Zwerm. Een verhaal over de virtuele samenleving.’ Dit boek is een samenwerking van Filosofie Magazine, een aantal filosofen en Doxis.
Het boek gaat in op een aantal wezenlijke maatschappelijke ontwikkelingen én de consequenties hiervan voor de mens, organisaties en ons werk. Doxis heeft een duidelijke visie wat dit betekent voor informatiemanagement.

Programma

13.00 uur – Inlooplunch
13.30 uur – Start programma: welkomstwoord door Max Beekhuis, directeur Doxis
13.45 uur – Aan de slag met ‘De virtuele samenleving; wat moet je ermee?’ Door Leon Heuts, Hoofdredacteur Filosofie Magazine en
Onno de Moor, projectleider Innovatie Doxis.
15.00 uur – Pauze
15.15 uur –  Break-out sessies
16.15 uur –  Borrel

Op 21 maart 2017 hebben we een inhoudelijk gesprek over:

  1. "De toekomst draait om virtualisering: wij moeten onszelf opnieuw uitvinden in de virtuele ruimte. De overheid heeft de taak om het vertrouwen in het digitale tijdperk opnieuw vorm te geven."
  2. "Door de toenemende complexiteit verandert de omgang met informatie fundamenteel. Hoe organiseer je de samenhang van digitale informatie en wat je daarmee doet in de virtuele ruimte?"
  3. "Een toekomst waarin bedrijven en organisaties zich steeds meer richten op samenwerking, werken in netwerkverband en een flexibele omgang met medewerkers."

Meld u aan

Wees er snel bij en meld u aan! Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Graag tot ziens op 21 maart in Grand Café Wientjes te Zwolle!

Titia Beuker
Titia Beuker Accountmanager

Vragen? Stel ze aan de experts van Doxis. Bel met Titia Beuker op 070-317 71 72 of stel je vraag per e-mail via:

titia.beuker@doxis.nl