Contact

E-learning Common Ground

E-learning
Doxis Academie

In de Doxis Academie staat de e-learing Common Ground voor je klaar. In deze e-learning leren we je wat Common Ground is, wat het doel ervan is, gaan we in op de voordelen en risico's én de voorbereidingen die jij kunt treffen voor jouw organisatie. De e-learning is gratis te volgen. 

Common Ground 

Het informatielandschap van de gemeente is ontzettend versplinterd over losse applicaties en opslaglocaties. Om informatie en applicatie los te koppelen én beter toegankelijk te maken is het nieuwe inrichtingsprincipe Common Ground bedacht.

Common Ground wordt ontwikkeld door de VNG en partners en is in 2017 voor het eerst gepresenteerd.

Wat kun je verwachten van de e-learning Common Ground? 

In deze e-learning leer je wat het doel van Common Ground is, waarom Common Ground in het leven geroepen is, waar de ontwikkeling nu staat, hoe het de huidige informatie inrichting in vijf lagen opbreekt en wat dit betekent voor jouw organisatie. Dus wil je graag bijblijven bij de nieuwste ontwikkelingen voor het gemeentelijke informatielandschap? Dan is deze e-learning echt iets voor jou!

 

Aan het eind van deze e-learning:

  • Ben jij in staat om uit te leggen wat het doel is van Common Ground en hoe dit verschilt met de huidige gemeentelijke informatiestructuur.
  • Kan je de vijf organisatielagen van Common Ground herkennen en uitleggen wat de rol van elke laag is binnen Common Ground.
  • Kan je uitleggen hoe Common Ground wordt ontwikkeld en weet je waar de ontwikkeling op dit moment staat.
  • Weet je welke voorbereidingen jouw organisatie kan treffen met betrekking tot Common Ground.
Doxis Academie

Doxis Academie

Het online platform voor en door informatieprofessionals. Iedere maand een nieuwe training zodat jouw kennis up to date blijft. Benieuwd geworden? Ter ere van de introductie van de academie in april bieden wij tot eind 2020 je de kans onze e-learnings gratis te volgen. Grijp deze kans en leer onder andere meer over de Hotspotmonitor en de Wob. Naar de Doxis Academie >

 

Femmy van der Zijden
Femmy van der Zijden Professional bij Doxis

Vragen? Stel ze aan de experts van Doxis. Bel met Femmy van der Zijden op (070) 317 71 72 of stel je vraag per e-mail via:

femmy.van.der.zijden@doxis.nl