Contact

E-learning Woo

E-learning
Doxis Academie

De e-learing Woo (Wet open overheid) staat nu online in de Doxis Academie. 
De Wet open overheid is bedoeld om overheden en semi-overheden transparanter te maken en moet ervoor zorgen dat overheidsinformatie beter vindbaar, uitwisselbaar, eenvoudig te ontsluiten en goed te archiveren is. Deze nieuwe wet gaat de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) vervangen. Als het wetsvoorstel wordt aangenomen zal de Woo waarschijnlijk in 2022 in werking treden.

Wat kun je verwachten van de e-learning Woo? 

De wet richt zich op het actief openbaar maken van overheidsinformatie en heeft een flinke impact op de organisatie. In deze e-learning gaan we dat samen ontdekken. We behandelen drie thema's in de e-learning: we gaan in op de strekking en aspecten van de wet, de impact op de organisatie en de implementatie van de wet in de organisatie.

Aan het eind van deze e-learning:

  • Kun je benoemen op welke zeven aspecten van de informatiehuishouding de Woo invloed heeft
  • Ken je de kwalitatieve en kwantitatieve impact op organisaties
  • Ken je de financiële impact op organisaties
  • Ken je de vier thema's van de Woo
  • Weet je welke invloed de Woo heeft op het implementatietraject
Doxis Academie

Doxis Academie

Het online platform voor en door informatieprofessionals. Iedere maand een nieuwe training zodat jouw kennis up to date blijft. Benieuwd geworden? Ter ere van de introductie van de academie in april bieden wij tot eind 2020 je de kans onze e-learnings gratis te volgen. Grijp deze kans en leer onder andere meer over de Hotspotmonitor, de Wob en Common Ground.  Naar de Doxis Academie >*

*na het aanmelden in de academie ontvang je van ons een bevestiging. Hierna kun je alle trainingen binnen de academie gratis volgen wanneer het jou schikt.

Femmy van der Zijden
Femmy van der Zijden Professional bij Doxis

Vragen? Stel ze aan de experts van Doxis. Bel met Femmy van der Zijden op (070) 317 71 72 of stel je vraag per e-mail via:

femmy.van.der.zijden@doxis.nl