Kennismiddag Kwaliteitssysteem Informatiebeheer


Binnenkort maken we nieuwe data en locaties bekend voor de volgende kennismiddagen. Houd daarom onze site en social media kanalen in de gaten.Als informatieprofessional in het digitale tijdperk heb je veel op je bord: zaakgericht werken voor de Omgevingswet, digitaal samenwerken en archiveren, het IBT, de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO), toenemend gebruik van cloudapplicaties en het uitbesteden aan samenwerkingsverbanden.

Tel daar ontwikkelingen als de AVG, Wet Open Overheid en de modernisering van de Archiefwet bij op en je hebt een flink pakket aan uitdagingen!

Informatievoorziening is nu een gedeelde verantwoordelijkheid voor iedereen binnen een overheidsorganisatie. Bestuurlijke nut en noodzaak wordt onderkend maar hoe zet je dit om in een mandaat mét prioriteit?

Antwoorden uit de praktijk

In een tijd waarin informatie hét belangrijkste kapitaal is kan de moderne informatieprofessional niet zonder een goed kwaliteitssysteem. Doxis organiseert daarom in samenwerking met Key2Control kennismiddagen over het Kwaliteitssysteem Informatiebeheer. De sessie op 21 november 2019 bij de gemeente Heerenveen was een groot succes en werd zeer druk bezocht.

Dit neem je mee naar huis:

  • je weet hoe je met een Kwaliteitssysteem Informatiebeheer, gebaseerd op KIDO, snel aantoonbare kwaliteitsverbetering realiseert.
  • je weet hoe je ervoor zorgt dat elke medewerker verantwoordelijkheid neemt voor correct digitaal informatiebeheer.

Programma

13.00 uur Start programma
een volledig programma ontvang je na inschrijving.
16.00 uur Einde programma

Sprekers

Foto van spreker Dick de Vries - Doxis Dick de Vries - Doxis

Dick is  een expert op het gebied van kwaliteitssystemen en kwaliteitszorg. Ook zeer ervaren op het terrein van selectie en waardering. Daarnaast is Dick voorzitter van de NEN-commissie Informatie- en Archiefmanagement en een ervaren trainer.

Foto van spreker Bart Suers - Key2Control Bart Suers - Key2Control

Bart is Directeur Publieke Zaken bij Key2Control. Ruim 15 jaar betrokken en geïnteresseerd in de publieke overheid en in het bijzonder gemeenten. Verbinder tussen mensen, belangen en idealen om telkens een gezamenlijk doel te vinden en te realiseren.

Foto van spreker Arie Hartog - Key2Control Arie Hartog - Key2Control

Arie is Algemeen Directeur bij Key2Control: “Vonken in plaats van vinken typeert mijn levenshouding. Dat klinkt vreemd als je leiding geeft aan een bedrijf dat zich bezighoudt met Governance, Risk en Compliance, maar juist in deze strak zakelijke omgeving is de wijze waarop van belang. ‘Durven delen’, ‘ertoe doen’, ‘verrijken’ en ‘inspireren’ bepalen de meerwaarde van personen en organisaties.”

Waarom moet je erbij zijn?

  • praktisch toepasbare informatie over hoe je met een Kwaliteitssysteem Informatiebeheer, gebaseerd op KIDO, snel aantoonbare kwaliteitsverbetering realiseert.
  • je weet hoe je ervoor zorgt dat elke medewerker verantwoordelijkheid neemt voor correct digitaal informatiebeheer.