Feyenoord Stadion, Rotterdam
26 maart 2019

Kwalitatieve data; randvoorwaarde voor informatiegestuurd werken. Bezoek onze break-out sessie tijdens het congres ‘De Informatiegestuurde Overheid’ op 26 maart!

N.vt.
N.v.t.

Weten hoe je de basis legt voor juiste sturingsinformatie? Begin met je ongestructureerde data! Neem contact met ons op om hierover verder te praten.

NEMO Science Museum - Amsterdam
6 november 2018

Het Doxis Seminar 2018. Een geweldige dag vol met nieuwe inzichten en inspiratie. Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?

Naar keuze
In-company

Zaakgericht werken; vaak onderwerp van mislukking. Nu niet meer. Deze training biedt praktische tips, trucs, do’s, dont’s. Zaakgericht succes gegarandeerd.

Utrecht - Eindhoven - Amersfoort
5 juni 2018 - 7 juni 2019 - 19 juni 2018

Training NEN-ISO 15489-1 in de praktijk! Krijg inzicht in samenhang tussen alle NEN-ISO normen – Concrete handvatten voor praktische toepassing -In 1 dag op vlieghoogte! Meld je aan.

Utrecht - Eindhoven - Amersfoort
13 maart 2018 - 22 maart 2018 - 19 april 2018

Wil je een kwaliteitssysteem opzetten en écht van de grond krijgen? Kom dan naar onze training ‘Kwaliteit werkt’! In 1 dag heb je de tools in handen voor een succesvolle implementatie van kwaliteitsborging op basis van het Doxis Framework voor Informatiebeheer.

Abe Lenstra Stadion Heerenveen (FR)
14 december 2017

Je wil een regieorganisatie zijn. Maar hoe zorg je voor samenhang en overzicht binnen de verschillende rollen in het informatiedomein? Waar start ICT en waar houdt het op? Hoe organiseer je eigenaarschap? Meld je aan voor de gratis ontbijtsessie!