NEMO Science Museum - Amsterdam
6 november 2018

Update! Nieuwe sprekers! Doxis Seminar! 6 november 2018! Dagvoorzitter Jim Jansen, hoofdredacteur New Scientist. Unieke locatie: NEMO Science Museum Amsterdam. Meld je aan!

Hart van Holland, Nijkerk
28 november 2018

Doxis en Knowliah zijn partner van het congres Return on Information op 28 november. Bezoek onze sessie en krijg handvatten hoe je kwaliteit van data verhoogt door bewezen methoden en technieken. Leg de basis voor juiste sturingsinformatie!

Naar keuze
In-company

Zaakgericht werken; vaak onderwerp van mislukking. Nu niet meer. Deze training biedt praktische tips, trucs, do’s, dont’s. Zaakgericht succes gegarandeerd.

Utrecht - Eindhoven - Amersfoort
5 juni 2018 - 7 juni 2019 - 19 juni 2018

Training NEN-ISO 15489-1 in de praktijk! Krijg inzicht in samenhang tussen alle NEN-ISO normen – Concrete handvatten voor praktische toepassing -In 1 dag op vlieghoogte! Meld je aan.

Utrecht - Eindhoven - Amersfoort
13 maart 2018 - 22 maart 2018 - 19 april 2018

Wil je een kwaliteitssysteem opzetten en écht van de grond krijgen? Kom dan naar onze training ‘Kwaliteit werkt’! In 1 dag heb je de tools in handen voor een succesvolle implementatie van kwaliteitsborging op basis van het Doxis Framework voor Informatiebeheer.

Abe Lenstra Stadion Heerenveen (FR)
14 december 2017

Je wil een regieorganisatie zijn. Maar hoe zorg je voor samenhang en overzicht binnen de verschillende rollen in het informatiedomein? Waar start ICT en waar houdt het op? Hoe organiseer je eigenaarschap? Meld je aan voor de gratis ontbijtsessie!

Waterschap Noorderzijlvest, Groningen (GN) - Theater De Tamboer, Hoogeveen (DR)
1 november, 16 november

Zaakgericht werken lukt niet altijd. Jammer? Misschien. Maar het biedt ook kansen hoe het wel of zelfs beter zou werken! Meld je aan voor de ontbijtsessie!