Utrecht - Eindhoven - Amersfoort
13 maart 2018 - 22 maart 2018 - 19 april 2018

Wil je een kwaliteitssysteem opzetten en écht van de grond krijgen? Kom dan naar onze training ‘Kwaliteit werkt’! In 1 dag heb je de tools in handen voor een succesvolle implementatie van kwaliteitsborging op basis van het Doxis Framework voor Informatiebeheer.

Abe Lenstra Stadion Heerenveen (FR)
14 december 2017

Je wil een regieorganisatie zijn. Maar hoe zorg je voor samenhang en overzicht binnen de verschillende rollen in het informatiedomein? Waar start ICT en waar houdt het op? Hoe organiseer je eigenaarschap? Meld je aan voor de gratis ontbijtsessie!

Waterschap Noorderzijlvest, Groningen (GN) - Theater De Tamboer, Hoogeveen (DR)
1 november, 16 november

Zaakgericht werken lukt niet altijd. Jammer? Misschien. Maar het biedt ook kansen hoe het wel of zelfs beter zou werken! Meld je aan voor de ontbijtsessie!

Eindhoven, Utrecht en Zwolle
28 september 2017, 5 oktober 2017, 17 oktober 2017

Nieuwe Gemeentelijke Selectielijst 2017 is formeel vastgesteld. √Grote verschillen met vorige lijst √ Sluit bedrijfsrisico’s uit. √ Creëer draagvlak. Meld je aan voor de training! In 1 dag een plan van aanpak. √ 20% korting!

De Markthal -De Wereld van Smaak- Rotterdam
16 mei 2017

Doxis Seminar! 16 mei 2017! Top sprekers: Jason R. Baron (adviseerde Amerikaanse regeringen, o.a. van Obama, over het landelijk informatiebeheer van de VS en het Witte Huis), Marco Derksen, Ruud Veltenaar. Unieke locatie: de Markthal met rondleiding. Meld je nu aan!

Kyocera Stadion, ADO Den Haag, Den Haag
15 mei 2017

Waarom Hillary faalde – Uniek event met Jason R. Baron LLM; -oud-directeur NARA en veel geraadpleegd deskundige in de e-mailaffaire van Hillary Clinton- en Michiel Vos, Verenigde Staten-correspondent. Met aansluitend Bootcamp! Gratis.

Grand Café Wientjes, Zwolle
21 maart 2017

Met de voeten op tafel in Zwolle! Doxis heeft wat te vieren! We zwermen namelijk uit naar Zwolle. Vanaf nu hebben we ook een kantoorpand in deze mooie stad! Dit willen we graag samen met u vieren. Op 21 maart a.s. maken we van ons relatienetwerk een echte ‘zwerm’ tijdens de bijeenkomst ‘De virtuele samenleving […]