Digitale transitie: een kijkje in de keuken – ABR Kennisbijeenkomsten

Zaakgericht werken en digitaal samenwerken; hoe pakken collega’s dit aan? Meld je snel aan voor de ABR-Kennisbijeenkomst in jouw regio!

Doxis Seminar 2019 – De onzichtbare overheid, toekomstmuziek of kakofonie?

Doxis presenteert in samenwerking met New Scientist hét Seminar van het jaar in TivoliVredenburg te Utrecht. Meld je aan!

Kennisbijeenkomst Kwaliteitssysteem Informatiebeheer

Kwaliteitssysteem Informatiebeheer efficiënt implementeren? Kom dan naar de Kennismiddag van Doxis, Key2Connect en de gemeente Heerenveen op 21 november!

Archiefwet en Wet Open Overheid komen eraan: heb jij je informatie op orde?

De nieuwe Archiefwet en Wet Open Overheid (Woo) zijn in aantocht! Heb jij je informatie al op orde? Praat mee tijdens de ABR Regiobijeenkomsten in april en mei.

‘Ongestructureerde data: het ‘fools gold’ voor informatiegestuurd werken’

Kwalitatieve data; randvoorwaarde voor informatiegestuurd werken. Break-out sessie tijdens het congres ‘De Informatiegestuurde Overheid’ op 26 maart 2019 groot succes!

Blinkende BI-cockpits? Start met je ongestructureerde data!

Weten hoe je de basis legt voor juiste sturingsinformatie? Begin met je ongestructureerde data! Neem contact met ons op om hierover verder te praten.

Doxis Seminar 2018: This is now! Welcome in your virtual world!

Het Doxis Seminar 2018. Een geweldige dag vol met nieuwe inzichten en inspiratie. Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?