Archiefbewerking – begeleiding en coaching

Klantvraag

Bij organisaties en instellingen die in de transitie zitten van analoog naar digitaal werken ontstaan vaak achterstanden op het gebied van het archiveren van de papieren dossiers en documenten. Het is belangrijk dat dit ‘papier’ op de juiste manier en volgens de geldende wet- en regelgeving wordt bewerkt.

In organisaties is de (klassieke) kennis en expertise van documentbeheer meestal onvoldoende aanwezig of geborgd. Daardoor is het vaak niet mogelijk om een archiefbewerkingstraject goed in eigen beheer uit te voeren. Doxis heeft uitgebreide kennis en ervaring op het het gebied van begeleiding en coaching van medewerkers op het gebied van archiefbewerking.

Onze aanpak

Doxis heeft jarenlange kennis en ervaring met het begeleiden van archiefbewerkingstrajecten. We begeleiden en coachen medewerkers bij diverse overheids- en non-profitorganisaties. Onze gestructureerde aanpak, adequate procesbewaking en monitoring van de voortgang, zorgt ervoor dat uw papieren achterstand op de juiste manier bewerkt en verwerkt wordt door uw eigen medewerkers.  Onze professionals zijn uitstekend in staat de gestelde doelen en resultaten te realiseren binnen uw team.

Uw resultaat

  • Doxis draagt haar jarenlange kennis en know how over aan uw medewerkers op het gebied van (analoge) archiefbewerking.
  • Uw medewerkers zijn getraind op een efficiënte en doelmatige aanpak op het gebied van archiefbewerking. Dat betekent dat zij de kennis en expertise in huis hebben om zelfstandig archiefachterstanden weg te werken.
  • Uw huidige archiefachterstanden zijn op de juiste manier gewaardeerd, geselecteerd en gearchiveerd.

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.