e-Depot – compleet en praktisch

Ceelo is hét meest complete e-depot dat de juiste informatie op de juiste manier in een goede, betrouwbare en toegankelijke staat brengt en borgt voor de eeuwigheid.

Waarom is Ceelo wél compleet?

Centraal e-depot voor digitale ontsluiting

Ceelo biedt u software voor een centraal e-depot voor digitale ontsluiting. U kunt uw e-depot koppelen met praktisch alle bestaande documentmanagement, zaaksystemen, RMA’s, SharePoint en/of verticale vakapplicaties. Het e-depot borgt dat u informatie op termijn conform de wet- en regelgeving vernietigt of toegankelijk/openbaar maakt. Ook over 20, 30, 40 jaar of nog langer.

Changemanagement

Ceelo biedt het benodigde changemanagement: een e-depot wordt pas echt succesvol als het verbinding maakt met de gehele organisatie. Het e-depot is geen ‘ding’ van ‘de DIV’ maar van de organisatie en daarmee een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. De changemanagement module van Ceelo zorgt ervoor dat iedereen zich aan het e-depot committeert.

Content-waardering

Ceelo biedt de methode voor waardering van content, de Compliancy Check: filtert gestructureerd, selecteert, bewaart en beheert ongestructureerde digitale bestanden. Voorbeelden: netwerkschijven, e-mailbestanden en verouderde applicaties met exotische bestandsformaten.Wat de Compliancy Check uniek maakt, is dat u met behulp van deze methode ook achteraf selecties kunt toepassen op bestanden die u tijdelijk of permanent dient te te bewaren: u pakt ook uw digitale achterstanden structureel aan! Daarna kunt u deze bestanden de gecontroleerde digitale beheeromgeving van het e-depot plaatsen van waaruit ze worden gearchiveerd, toegankelijk gemaakt en eventueel op termijn worden vernietigd. Meer info? Klik hier.

Compliant met regels en procedures

Ceelo helpt u met de regels/procedures: de implementatie en gebruik van een e-depot is verbonden aan bepaalde regels, procedures en wettelijke bepalingen. De software van het e-depot voldoet aan alle regels en standaarden. Bovendien stellen wij voor uw organisatie de benodigde procedures op zodat rollen en verantwoordelijkheden helder zijn. Dit resulteert in een succesvolle implementatie, gebruik en beheer van het e-depot.

Ceelo ontzorgt u

We régelen het voor u. Binnen afzienbare tijd beschikt u over een werkend e-depot.

Klik hier voor meer informatie over Ceelo.
Ceelo is een samenwerkingsverband van Doxis Informatiemanagers en Circle Software.

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.