Trainingen en workshops

Klantvraag

Gemeentelijke Selectielijst 2017, Zaakgericht werken, écht digitaal werken, toepassing van NEN ISO-normen (Doxis is lid van de NEN-commissie voor ‘Archief- en informatiemanagement’. We hebben dus echt gedegen kennis van de inhoud en toepassing van de NEN-normen op ons vakgebied), optimaal toepassen van metadata, TMLO, Kwaliteitssystemen, Audits en ga zo maar door. Er staat nogal wat op de agenda. Zowel vanuit wettelijk oogpunt maar ook de veranderde digitale samenleving vraagt om een ‘overheid on demand’.

Wat betekent dit voor jouw organisatie? Wat betekent dit voor jouw ontwikkeling? Hoe neem je je collega’s hierin mee?

Aanpak trainingen

Wil je een training waarbij je concrete handvatten krijgt waarmee je gelijk aan de slag kunt? De trainingen en workshops van Doxis helpen jou en daarmee ook jouw organisatie in deze transformatie naar een succesvolle digitale overheid.

De praktijk staat centraal bij onze trainingen. Uiteraard maken we gebruik van actuele werkmethoden zoals BiSL en SCRUM.  Je kunt wat je geleerd hebt direct toepassen in je eigen praktijk. Ook vinden we het belangrijk dat je leert van elkaar. Er is daarom tijdens de workshops en trainingen veel ruimte voor eigen inbreng en kennisdeling.

De trainingen zijn interactief en worden verzorgd door docenten die echt weten waar ze het over hebben! Ze zijn allemaal zeer ervaren en al jaren werkzaam in het vakgebied van informatiemanagement en digitaal werken.

De workshops en trainingen van Doxis zijn geen ellenlange, kostbare leertrajecten. Bij ons word je in korte tijd volledig bijgespijkerd over het betreffende onderwerp. We hebben trainingen van een dagdeel, een dag of enkele dagen. Want je leert tenslotte het snelst en het meest door wat je hebt geleerd gelijk toe te passen in de praktijk.

Waarom een training van Doxis?

  • concrete handvatten waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt in je eigen werksituatie
  • een praktisch plan in de vorm van een Plan van Aanpak/ Stappenplan/ Route voor toepassen in de praktijk
  • actuele werk- en lesmethoden die je helpen om de stof snel eigen te maken
  • een versnelling in je ontwikkeling als professional; je bent weer helemaal up-to-date
  • én je kunt het ook nog eens gelijk toepassen in je werk!

In-company en open inschrijving

Heb je interesse? Bel ons op 070-317 71 72 of stuur een mail naar commercielebinnendienst@doxis.nl. We stellen dan samen de training op basis van jullie wensen. We organiseren ook regelmatig trainingen en workshops op basis van open inschrijving. Kijk hier voor in onze Evenementenagenda.

Nieuwsbrief

Fear of missing out? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mis niets op het gebied van digitaal werken, trends in informatiemanagement, effectief werken én de actualiteit binnen de publieke sector. Schrijf je daarom snel in voor de gratis nieuwsbrief van Doxis Informatiemanagers.