11 oktober 2017

AVG: wat is de impact van de privacyverordening op de overheid? Wat MOET de overheid regelen voor AVG-compliance? En wat vergeet ze? Lees de blog!

4 oktober 2017

Zaakgericht werken mislukt? Wat moet je met blockchain? En hoe zorg je voor regie op je informatiebeheer? Kom je er nog uit? Kom ook ontbijten!

21 augustus 2017

Gemeente Rotterdam heeft Doxis gekozen als haar beste inrichtings- en implementatiepartner van Alfresco voor het verandertraject. Dit traject valt binnen perceel C van de Europese aanbesteding. Zeer trots!

3 augustus 2017

Super film over het Doxis ‘DNA’. Lef, eigen-wijsheid, vertrouwen, ondernemerschap! Daar draait onze netwerkorganisatie om. En gelukkige opdrachtgevers.

24 juli 2017

Informatiebeveiliging, toegang tot informatie en privacy. GDPR/ AVG. Bent u er klaar voor op 25 mei 2018? EIM-campus ging hierover in gesprek met de markt.

19 juli 2017

Digitale duurzaamheid: blijf niet in de wachtstand, ga wat doen! Infographic die duidelijk maakt waarom het niet van de grond komt! Lees en ga aan de slag.

14 juli 2017

Overheid on demand? Moet kunnen? Rapport ‘Maak Waar’ gaat in op de kansen voor een digitale overheid. Maar worden alle kansen wel benut? Lees de blog.