11 april 2018

Expeditie Zwerm: jouw routekaart op weg naar virtueel werken. We nemen je mee langs 4 fasen van werk organiseren: analoog, hybride, digitaal en virtueel. Is het mogelijk om je organisatie zo te veranderen, dat je grip houdt op een virtueel werkveld dat voortdurend in beweging is? Download nu Expeditie Zwerm!

Doxis heeft een nieuw Privacy Statement.

21 maart 2018

De AVG; D-Day is in zicht. Zes praktische tips wanneer (nee niet als!) de Autoriteit Persoonsgegevens bij je aanbelt. Hoe zit het met de AVG in combinatie met de Archiefwet? Lees deze praktische blog. Ja weer een. En we geven echt een cadeautje weg

31 januari 2018

Is kunstmatige intelligentie een vloek of een zegen. We raken er niet over uitgepraat. Bekijk dit interessante item van EenVandaag.

11 januari 2018

AVG: wat is de impact van de privacyverordening op de overheid? Wat MOET de overheid regelen voor AVG-compliance? En wat vergeet ze? Lees de blog!

28 december 2017

Is zaakgericht werken volkomen kansloos? Over het succes zijn de meningen sterk verdeeld. Lees de praktische blog waarom het toch vaak onnodig fout gaat.

1 november 2017

Rutte III: veel vertrouwen in digitale toekomst. Maar op basis van wat? Geen visie die dit ondersteunt. Begroting vertoont gaten. Ongegrond vertrouwen? Lees de blog.