25 april 2019

‘Dark data’ vult vier vijfde van de huidige totale databerg. Daarmee is het nu onmogelijk om echt informatiegestuurd te werken zonder dat je van de ene puinhoop in de andere belandt. Lees de blog.

27 februari 2019

Tijdens de goed bezochte duopresentatie van Doxis en Knowliah op Return on Information in Hart van Holland (Nijkerk) eind november 2018 bleek uit de respons van de aanwezigen dat de problemen op het gebied van informatiebeheer vaak nog behoorlijk basaal zijn: we kunnen vaak niet terugvinden wat we nodig hebben omdat de informatie vanaf het moment van ontstaan of […]

31 januari 2019

Wat betekent de data-maatschappij voor de ‘werkende mens’? Gaan we onze kantoren echt delen met wandelende robots of valt het allemaal mee? Lees de blog.

18 december 2018

Transitie en mensen; het is een combinatie die voor vele uitdagingen zorgt. Hoe zorg je ervoor dat je mensen meekrijgt? Lees deze praktische blog met stappenplan.

20 november 2018

Robots, kunstmatige intelligentie, een hamer, verwondering, verbijstering, privacy en nog veel meer kwam voorbij op 6 november 2018 tijdens het Doxis Seminar. Bekijk het sfeerverslag!

15 november 2018

Sfeerimpressie Seminar 2018: een inspirerende dag die voorbij is gevlogen! Gelukkig hebben we de foto’s nog!

14 november 2018

Ongestructureerde data? Het is een illusie is om te denken dat je ooit die enorme databerg volledig zult kunnen beheersen. Wat kan dan wel? Lees dit interview.