20 september 2018

De digitale transitie heeft een grote impact op ons leven. Dat is een gegeven. ‘Connected zijn’ is niet meer weg te denken. Kijk eens om je heen in het OV; iedereen zit met een knik in zijn nek naar z’n smartphone te turen. Maar dat is niet het enige dat verandert natuurlijk, ook in het […]

6 september 2018

Expeditie Zwerm: jouw routekaart op weg naar virtueel werken. We nemen je mee langs 4 fasen van werk organiseren: analoog, hybride, digitaal en virtueel. Is het mogelijk om je organisatie zo te veranderen, dat je grip houdt op een virtueel werkveld dat voortdurend in beweging is? Download nu Expeditie Zwerm!

2 augustus 2018

Social return in de praktijk – Heerenveen en Doxis doen samen een succesvol project op het gebied van social return. Lees nu het verhaal van deze gemeente.

12 juli 2018

Kwaliteitsmanagement: kwaliteit staat altijd voorop, maar wat ís dan kwaliteit? Zeeuws Archief volgde de training ‘Kwaliteit werkt’ van Doxis en kreeg concrete handvatten om hun kwaliteitssysteem naar een hoger plan te tillen. Lees hun verhaal!

4 juli 2018

Publiek Denken heeft de special en e-zine ‘iSamenleving; kansen benutten’ uitgebracht. Hierin staat de maatschappij centraal die steeds meer een digitale variant van zichzelf wordt.  Vanzelfsprekend gaat de overheid mee in die ontwikkeling. Een en ander heeft invloed op de relatie tussen burger en overheid en de manier waarop burger en overheid met elkaar communiceren. […]

25 mei 2018

Ongestructureerde data; het kryptoniet van bijna elke organisatie en we hebben het er liever niet over. Maar op den duur moet je er toch wat mee anders wordt het een bende. We willen rechtmatigheid en doelmatigheid maar wel onze manier van digitaal werken handhaven. Dat kan met Doxis! Lees het artikel!

11 april 2018

Doxis heeft een nieuw Privacy Statement.