1 november 2017

Rutte III: veel vertrouwen in digitale toekomst. Maar op basis van wat? Geen visie die dit ondersteunt. Begroting vertoont gaten. Ongegrond vertrouwen? Lees de blog.

31 oktober 2017

Doxis participeert als enige adviesbureau van Nederland aan de NEN-normcommissie ‘Informatie- en archiefmanagement’. Actuele, praktische kennis over normen!

11 oktober 2017

AVG: wat is de impact van de privacyverordening op de overheid? Wat MOET de overheid regelen voor AVG-compliance? En wat vergeet ze? Lees de blog!

4 oktober 2017

Zaakgericht werken mislukt? Wat moet je met blockchain? En hoe zorg je voor regie op je informatiebeheer? Kom je er nog uit? Kom ook ontbijten!

21 augustus 2017

Gemeente Rotterdam heeft Doxis gekozen als haar beste inrichtings- en implementatiepartner van Alfresco voor het verandertraject. Dit traject valt binnen perceel C van de Europese aanbesteding. Zeer trots!

3 augustus 2017

Super film over het Doxis ‘DNA’. Lef, eigen-wijsheid, vertrouwen, ondernemerschap! Daar draait onze netwerkorganisatie om. En gelukkige opdrachtgevers.

24 juli 2017

Informatiebeveiliging, toegang tot informatie en privacy. GDPR/ AVG. Bent u er klaar voor op 25 mei 2018? EIM-campus ging hierover in gesprek met de markt.