3 augustus 2017

Super film over het Doxis ‘DNA’. Lef, eigen-wijsheid, vertrouwen, ondernemerschap! Daar draait onze netwerkorganisatie om. En gelukkige opdrachtgevers.

24 juli 2017

Informatiebeveiliging, toegang tot informatie en privacy. GDPR/ AVG. Bent u er klaar voor op 25 mei 2018? EIM-campus ging hierover in gesprek met de markt.

19 juli 2017

Digitale duurzaamheid: blijf niet in de wachtstand, ga wat doen! Infographic die duidelijk maakt waarom het niet van de grond komt! Lees en ga aan de slag.

14 juli 2017

Overheid on demand? Moet kunnen? Rapport ‘Maak Waar’ gaat in op de kansen voor een digitale overheid. Maar worden alle kansen wel benut? Lees de blog.

5 juli 2017

Hoe vind je je weg in de enorme berg digitale informatie? Hoe vind je ooit die ene mail terug? En welke rol speelt Information Governance? Lees het artikel met Jason R. Baron.

4 juli 2017

Dit heeft alles te maken met systemen. Lees het verslag van het gesprek tussen Jason R. Baron, Amerikaans expert op het gebied van informatiebeheer en Michiel Vos, Amerika-correspondent.

7 juni 2017

Digitale duurzaamheid is belangrijk. Zonder digitale duurzaamheid geen legitimiteit. Hoe dan? Wat doe je niet? 2 praktische invalshoeken. Lees de blog.