19 juli 2019

Jean Tillie, hoogleraar Politicologie aan de UvA vertelt hoe de rol van de overheid is veranderd door technologie. Tillie spreekt ook tijdens het Doxis Seminar ’19.

17 juli 2019

Met: CvB Rijksuniversiteit Groningen ‘goes digital’ – Tem je ongestructureerde data – Denker des Vaderlands Daan Roovers over de rol van informatie in de publieke opinie – Almere en verbeterde archiefzorg

11 juli 2019

Netwerkschijven vol met ongestructureerde data vormen een struikelblok bij het voldoen aan WOB/ Woo en AVG. Hoe pak je dit aan? Lees de blog.

6 juni 2019

i-Samenleving; het klinkt mooi maar het begint allemaal bij data. Hoe zorg je ervoor dat binnen een i-Samenleving informatiegestuurd werken werkt? Artikel.

24 mei 2019

Digitale data een puinhoop? Elke organisatie laat een gigantische hoeveelheid ongestructureerde data na. Alles beheersen moet je niet willen. Wat dan wel? Lees de blog.

23 mei 2019

Het Ministerie van JenV werkt samen met Doxis aan een breed gedragen informatiebeheer op basis van veiligheid, vindbaarheid en duurzame toegankelijkheid. Lees het artikel uit Od.

25 april 2019

‘Dark data’ vult vier vijfde van de huidige totale databerg. Daarmee is het nu onmogelijk om echt informatiegestuurd te werken zonder dat je van de ene puinhoop in de andere belandt. Lees de blog.