Heb jij advies nodig op het gebied van de Algemene verordening gegevensbescherming, ook wel AVG genoemd? Doxis neemt je mee in de Europese wereld van wet- en regelgeving. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op een uitstekende manier de privacy van jouw klanten garandeert. Maak je sterk voor de rechten van jouw partners, klanten en medewerkers en win professioneel advies in over de AVG.

Het advies over de AVG waar je écht iets aan hebt

Op het moment dat onze medewerkers jou advies geven over de AVG, beginnen wij bij de bewustwording van de wet. Je wordt van alle regels op de hoogte gebracht en komt achter de rechten van de betrokkenen. Samen met jouw hulp brengen wij de gegevensverwerking in kaart. Vervolgens bekijken we welke persoonsgegevens je verzamelt, met welk doel je dit doet, waar de gegevens vandaan komen en met wie je ze deelt. Dankzij ons advies wordt de AVG binnen jouw bedrijf helemaal in orde.

Wij zorgen voor overzicht

Het grootste voordeel wanneer je kiest voor advies op het gebied van AVG? Dat is het duidelijk overzicht en de intensieve hulp die Doxis creëert. Van onderhoud tot kennisupdates en monitoring tot rapportages: dankzij ons advies weet je precies wat AVG inhoudt. Kies voor digitaal informatiebeheer van Doxis en ga vooruit. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 070 317 71 72.

Andere interessante pagina's:

Advies AVG | Documentmanagement | Ongestructureerde data

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel +31 (0)70 317 71 72