Doxis helpt je met het doelmatig en rechtmatig inrichten van de digitale dienstverlening binnen jouw overheidsinstantie. Wij hebben al ruim 100 jaar ervaring en zijn als enige adviesbureau in Nederland lid van de NEN-normcommissie Informatie- en archiefmanagement. Je bent bij ons verzekerd van een digitale dienstverlening die écht werkt.

Een training digitale dienstverlening

Wanneer je informatiebeheer wilt digitaliseren wil je natuurlijk wel dat je hele organisatie op de hoogte is van het veranderproces. Daarom bieden wij verschillende trainingen aan die je concrete handvatten geven waar je direct mee aan de slag kunt. Tijdens onze trainingen staat de praktijk centraal, want uiteindelijk moet je het in de praktijk toepassen. Je leert van elkaar en krijgt de ruimte voor eigen inbreng en kennisdeling. Onze professionele trainers zijn zelf werkzaam in het vakgebied van informatiemanagement en digitaal werken. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod aan trainingen om de digitale dienstverlening zo goed mogelijk te implementeren:

  • Zaakgericht werken;
  • Digitaal samenwerken;
  • DIV voor dummies;
  • Digitaal zoeken en vinden;
  • Digitale vaardigheden;
  • Leiding geven aan de digitale organisatie.

Ben je geïnteresseerd in één van de bovengenoemde trainingen of heb je een specifiek verzoek? Laat ons je wensen weten en wij stellen een training op maat voor jouw organisatie samen. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over het implementeren van digitale dienstverlening en digitaal werken? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)70 317 7172.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht