Als overheidsinstantie is het noodzakelijk dat documentmanagement goed toegepast wordt. Doxis helpt al meer dan 100 jaar vakmensen en overheidsorganisaties om optimaal gebruik te maken van informatie die is opgeslagen in de werkprocessen. Documentmanagement zorgt ervoor dat je archief op orde is, de juiste informatie is beschikbaar is voor de juiste persoon, je dossiers zijn up to date, het versiebeheer is actueel, en de samenwerking verbetert. Bovendien is het noodzakelijk dat je archief- en informatiebeheer aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Doxis helpt bij het uitzoeken welk documentmanagementsysteem het beste bij jouw organisatie past en neemt de projectleiding bij implementatie op zich. We zetten functioneel beheerders in en trainen werknemers om goed met het documentmanagementsysteem om te gaan. Klinkt interessant toch?

Digitaal documentmanagement van Doxis

Ben je veel tijd kwijt met het vinden van de juiste informatie binnen je organisatie? Staat het documentmanagementsysteem (DMS) optimaal documentmanagement juist in de weg? Dit zorgt voor veel frustratie en kost onnodig veel tijd en geld. Wist je dat het veel sneller kan? Het documentmanagementsysteem kan waarschijnlijk veel effectiever worden ingezet. Dat klinkt interessant toch? Wij vertellen je graag wat wij voor jou doen:

  • Nulmeting en GAP-analyse; wat doet het DMS nu? Wat zou het moeten doen en waar zitten de verbeterpunten?
  • Het in kaart brengen van de informatievoorziening;
  • Het verrichten van quickscans;
  • Inrichten van het informatiebeleid;
  • On the job training van medewerkers.

Naast bovengenoemde werkzaamheden, leveren wij deskundige ondersteuning op het gebied van selectie, implementatie en optimalisatie van bijvoorbeeld jouw documentsystemen en frontoffice systemen. Denk bijvoorbeeld aan SharePoint.

Kies het documentmanagementsysteem wat bij jouw organisatie past

Krijg grip op je digitale informatiehuishouding en richt het efficiënt in. Breng je documentmanagement op orde en kies voor Doxis! Wil jij weten of je het documentmanagementsysteem binnen jouw organisatie al optimaal gebruikt of heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)70 317 7172. Wij helpen je graag!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht