Wil je van de stapels papieren af en je archief digitaliseren? Doxis heeft jarenlange ervaring op het gebied van archiefbeheer en informatiebeheer. Wij laten je graag zien hoe je op een efficiënte manier je archief kunt opschonen. Wij bieden effectieve en professionele begeleiding en coaching zodat jouw medewerkers zelf op een planmatige manier om kunnen gaan met archiefbeheer. Een effectieve oplossing voor nu én in de toekomst.

Een duidelijk plan om je archief te digitaliseren

Je hebt net een fusie of een reorganisatie achter de rug waardoor het archief een achterstand heeft opgelopen. Dit oude archief moet je op de juiste manier afsluiten en het nieuwe archief vereist een nieuwe inrichting. Helaas kost dit veel tijd en energie. Ook is niet altijd de benodigde kennis en expertise in huis. Doxis biedt je een totaaloplossing. Namelijk het opstellen van een business case waarin beschreven wordt welke werkzaamheden verricht moeten worden met bijhorende tijdsplanning, de middelen die daarvoor nodig zijn en de doorlooptijd. Dankzij dit archiefbewerkingsplan weet je zeker dat je aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Het doel is om je medewerkers te begeleiden en te coachen zodat zij uiteindelijk zelf ervoor kunnen zorgen dat de gestelde doelen bereikt worden.

Archief en informatiebeheer digitaliseren

Naast dat wij je helpen met het archiefbeheer, hebben wij ook een methode ontwikkeld waarmee je eenvoudig je informatiebeheer kunt digitaliseren. Alleen dan kun je de stap maken naar volledig en verantwoord digitaal werken. Werk je nu zowel met papier als digitaal? Geen idee meer of je (papieren of digitale) dossier up-to-date is? Pak dit efficiënter aan. Voordat je daadwerkelijk verantwoord digitaal kunt werken, dien je ook een Handboek Vervanging op te stellen. Doxis helpt je hierbij en begeleidt je bij het opstellen of actualiseren van ICT-procedures, het ordeningsplan of de beheersregelingen. Ruim 90 organisaties/ overheden gingen je voor. Wanneer stap jij over naar digitaal informatiebeheer?

Meer dan 100 jaar ervaring met het opschonen en digitaliseren van het archief

Doxis helpt al meer dan 100 jaar organisaties met slimme oplossingen en diensten door informatiemanagement integraal vorm te geven in de vorm van bijvoorbeeld het opschonen en digitaliseren van het archief. Daarnaast zijn wij het enige adviesbureau in Nederland dat lid is van de NEN-normcommissie Informatie- en Archiefmanagement. Ben je ook geïnteresseerd in effectiviteitsverbeteringen? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)70 317 7172. Heb je vragen over onze methode voor het opschonen van je archief? Ook voor vragen over archiefbeheer bel je naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Andere interessante pagina's:

Archief digitaliseren | Advies AVG | Documentmanagement

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht