Ben je geïnteresseerd in digitaal informatiebeheer? Dan maken we bij Doxis graag kennis met je. Al meer dan 100 jaar helpen wij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die opgeslagen is in de werkprocessen. Wij kijken waar de verbeteringen zitten en waar belangrijke informatie een rol in speelt. Hierbij houden we rekening met onze vier invalshoeken: doelen en beleid, processen en sturing, systemen en informatie en leiderschap en gedrag. Daarnaast zijn wij als enige adviesbureau in Nederland lid van de NEN- normcommissie Informatie- en archiefmanagement. Ga je voor kwaliteit? Kies voor Doxis!

Verantwoord digitaal informatiebeheer

Je werkt deels met papier en deels digitaal. Hoe maak je de stap naar volledig digitaal werken en optimaal digitaal informatiebeheer? Waar begin je en hoe houd je overzicht? Daar hebben wij gelukkig een gestandaardiseerde methode voor ontwikkeld. In een kort tijdbestek zetten we het veranderproces in werking dat past bij jouw organisatie. Een belangrijke stap is het inrichten van het vervangingsproces van papier naar digitaal . Denk hier bijvoorbeeld aan een Handboek Vervanging. Ook kijken we naar je procedures en IT-ondersteuning. En hoe zit het met compliance en kwaliteitsborging op het gebied van digitaal informatiebeheer? Uiteraard kun je rekenen op begeleiding en ondersteuning bij de implementatie. Wij voeren een nulmeting en audits uit zodat we een goed beeld krijgen van het informatiebeheer binnen je organisatie. Zijn er verbeteringen, moeten er nog zaken worden aangepast? Hierbij werken we altijd nauw samen met de opdrachtgever; jouw praktijk, wensen en organisatie staan centraal.

Stap over naar digitaal informatiebeheer

In de afgelopen twee jaar hebben wij bijna 50 organisaties, ministeries, provincies en gemeentes ondersteund bij dit veranderproces. Graag helpen wij jou ook! Interesse? Je bereikt ons via het telefoonnummer +31 (0)70 317 7172.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht