Met SharePoint migratie kun je zowel kleine als grote hoeveelheden bestanden verplaatsen naar de cloud. Het verplaatsen van bestanden naar de cloud heeft verschillende voordelen. Op die manier kun je namelijk je bestanden op elk gewenst moment opvragen. Daarnaast ben je er op die manier zeker van dat je bestanden veilig zijn. Als je computer crasht, blijven de bestanden alsnog bewaart.

Bescherm je bestanden, upload ze naar de cloud met SharePoint migratie

Als SharePoint migratie voor jou een compleet nieuwe term is, kun je wel wat ondersteuning van een expert gebruiken. Schakel daarom onze hulp in. Bij Doxis hebben we veel ervaring met SharePoint migratie en onze experts kunnen jou op overzichtelijke wijze intensief hierbij begeleiden. Als je dat wilt, kunnen we je dan gelijk helpen om je datamanagement op andere gebieden ook te verbeteren. Dan krijg je meer overzicht in je data, waardoor je de data waar je over beschikt, kunt omzetten in beheersbare en waardevolle informatie.

Zorg dat er geen waardevolle data verloren gaat

Staan jouw bestanden al in de cloud? Laat ons je helpen om je data veilig te stellen met SharePoint migratie. Dan weet je zeker dat er geen waardevolle informatie verloren gaat en hoef je je geen zorgen meer te maken om verlies van bestanden wanneer er onverhoopt een computer crasht. Wij staan voor je klaar met deskundig advies op het gebied van informatiemanagement en duurzaam archiefbeheer. Maak een afspraak en neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 070 317 71 72.

Andere interessante pagina's:

SharePoint migratie | Zaakgericht werken | Digitaal samenwerken

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht