Maak van zaakgericht werken een succes voor jouw gemeente of andere overheidsorganisatie met de ondersteuning van Doxis. Een plan op maat gericht op jouw wensen, doelstellingen en kwaliteiten. Zaakgericht werken binnen de overheid -gemeente, ministerie, provincie, ZBO of welke andere overheidsorganisatie- is nog nooit zo eenvoudig geweest. Lopen projecten vast? Wij helpen je graag.

Ik wil zaakgericht werken binnen een gemeente of andere overheidsinstantie. Hoe doe ik dat?

Om zaakgericht te kunnen werken binnen een gemeente of andere overheidsinstantie is een heldere visie en een concreet concept essentieel. Bovendien ga je uit van realistische oplossingen. Doxis heeft al veel successen geboekt en helpt ook jouw organisatie hier graag bij. Wij denken vanuit een integrale benadering waar we naar vier invalshoeken kijken:

  • Leiderschap en gedrag
  • Doelen en beleid
  • Systemen en informatie
  • Processen en sturing

We stellen het veranderproces centraal en stemmen we de aanpak hierop af. Hierbij hanteren wij wel een praktische insteek; loopt bijvoorbeeld je postproces nog niet goed? Dan begin je daar.

Hebben je medewerkers vragen? Deze bewaren we niet voor het laatste moment, maar beantwoorden we direct. Iedereen dient op de hoogte te zijn van het nieuwe zaakgericht werken binnen een gemeente of andere tak van de overheid zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. We houden je in control zowel op gebied van de aanpak als de sturing. Zaaksystemen zetten we in waarvoor zij bedoeld zijn, niet meer en niet minder. Waar nodig zetten we instrumenten uit het informatiemanagement domein in om een optimaal resultaat te bereiken.

Een training zaakgericht werken

Deze training bestaat uit interactieve werksessies waar de do’s en don’ts van zaakgericht werken behandeld worden. Je krijgt tips en trucs van professionals en krijgt de ruimte voor eigen invulling. Naast de training zaakgericht werken geven wij nog vele andere trainingen. Wil je concrete handvatten krijgen waar je direct mee aan de slag kunt? Vraag dan een training bij ons aan. Jij geeft aan waar je ondersteuning nodig hebt en wij zorgen voor een professionele interactieve training. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)70 317 7172.

Andere interessante pagina's:

Zaakgericht werken | Digitaal samenwerken | Procesoptimalisatie

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht