“Om succesvol te kunnen zijn, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige partnerships.”

Max Beekhuis Directeur Doxis
Logo Knowliah

Maakt software voor documentbeheer en enterprise search.
Expert in automatische classificatie van ongestructureerde informatie. 

Ga naar www.knowliah.com

Logo van Dataspace

Dataspace is in Nederland toonaangevend als partner in gegevensmanagement. Samen met en voor opdrachtgevers verbetert Dataspace processen rondom archiefbeheer, digitalisering, poststromen, administratie en logistiek.

Ga naar www.data-space.nl

Logo van Circle Software

Circle Software is specialist in het digitaliseren van informatie en uw processen. Zij bieden hiervoor flexibele software en implementatiebegeleiding op maat. Circle Software heeft niet alleen verstand van technologie, maar ook kennis van uw specifieke omgeving.

Ga naar www.circlesoftware.nl

Logo van Need2Change

Need2change begeleidt managers en organisaties bij ontwikkeling en verandering. Need2change biedt coaching, workshops, teambuilding en managementtrajecten op het gebied van verandering.

Ga naar www.need2change.nl

BCT Enterprise Information Management

BCT is specialist in het ontwikkelen van oplossingen die datastromen omzetten naar informatie: Enterprise Information Management (EIM).
Information creates.

Ga naar bctsoftware.com

Logo van Microsoft

Onze technologie verandert de manier waarop mensen werken en leven en creëert nieuwe kansen, voor mensen, organisaties en voor de samenleving. Microsoft probeert daar op allerlei manieren een bijdrage aan te leveren.

Ga naar www.microsoft.com

Logo Quarant

Quarant verbindt mens en informatie, is de kennis- en veranderpartner en stimuleert digitaal samenwerken. Kennis- en veranderpartner voor gemeenten, op strategisch niveau, maar ook op de werkvloer.

Ga naar www.quarant.nl

Logo Sdu Uitgevers

Sdu voorziet juristen, fiscalisten, beleidsmakers, handhavers en andere juridische professionals van actuele informatie over wet- en regelgeving. Sdu ontwikkelt flexibele producten die u vooruit helpen.

Ga naar www.sdu.nl

Logo Strategy Partners

Strategy Partners Nederland is een marktresearch-, strategieadvies- en programma managementorganisatie. SPNL helpt complexe organisaties de slag maken naar een efficiënte en effectieve digitale informatiehuishouding.

Ga naar www.strategy-partners.nl

Logo van Eburg

Eburg biedt inspiratie aan lokale overheden, door hoogwaardige informatie aan te bieden aan iedereen die in zijn dagelijks werk te maken heeft met beleids- en bedrijfsvoering. Doxis publiceert hier regelmatig artikelen.

Ga naar www.eburg.nl

Logo Decos

Decos, is specialist op het gebied van informatie- en documentmanagement, real-time samenwerking, duurzaamheid en mobiliteit. Decos werkt zelf 100 procent papierloos.

Ga naar www.decos.com

Logo BMConsultants

BMConsultants is expert in Intelligente Documentverwerking en houdt zich bezig met het digitaliseren en archiveren van documenten met behulp van de software van Kofax.

Ga naar www.bmconsultants.com

Logo van PageFreezer

PageFreezer biedt webarchief oplossingen (websites, sociale media, intranet). PageFreezer is een Software-als-een-Service applicatie die grote en kleine organisaties in staat stelt webcommunicatie te archiveren.

Ga naar www.pagefreezer.nl

Logo van Kodision

Kodision levert software voor digitale dienstverlening en levert software oplossingen voor zaakgericht werken, digitale formulieren, klachtenmanagement en kennismanagement.

Ga naar www.kodision.nl

Logo Pulsar Partners

Pulsar Partners vergroot het realisatievermogen van ondernemers en ondernemingen. Pulsar Partners helpt bij het realiseren van nieuwe business of realiseert uw bestaande business op een nieuwe manier.

Ga naar www.pulsarpartners.nl

Logo van Randstad

Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 52 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen.

Ga naar www.randstad.nl